Нова послуга від "УкрСиббанк" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова послуга від "УкрСиббанк"

Фондовий ринок
97
АКІБ «УкрСиббанк» продовжує розширювати комплекс додаткових послуг для своїх клієнтів. Сьогодні клієнтам банку запропонована ще одна нова послуга – можливість придбати у всіх відділеннях банку сретч-карти для поповнення рахунка абонентів предоплаченого сервісу ACE&BASE від «Київстар Дж.Ес.Ем.» номіналом у 50 і 100 гривень.
Дана послуга послужить ще одним доповненням до вже існуючої можливості поповнення рахунка для контрактних абонентів компанії «Київстар Дж.Ес.Ем.» також у всіх торгових точках АКІБ «УкрСиббанк».
АКІБ «УкрСиббанк» активно співробітничає з одним зі своїх стратегічних партнерів, ведучим національним оператором стільникового зв'язку, компанією «Київстар Дж.Ес.Ем.» вже протягом декількох років. В рамках угоди про партнерство банк постійно розширює свою регіональну мережу в регіонах присутності компанії за рахунок відкриття відділень на базі торгових точок компанії «Київстар Дж.Ес.Ем.». У майбутньому АКІБ «УкрСиббанк» і ЗАТ «Київстар Дж.Ес.Ем» планують подальше розширення напрямків спільного співробітництва.
Довідка:
АКІБ «УкрСиббанк» зареєстрований 18 червня 1990 року. Банк має ліцензію НБУ № 75 від 24.12.2001 року на проведення банківських операцій. За станом на 1.11.2002р. статутний фонд банку - 90,0 млн. грн., валюта балансу – 2949,6 млн. грн., капітал - 224,6 млн. грн., регіональна мережа банку містить у собі 145 філій і відділень у всіх регіонах України. Клієнтами АКІБ «УкрСиббанк» є більш 15,5 тисяч підприємств України і близько 100 тисяч приватних особ.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас