Олександр Медвєдєв: Активи НАК "Нафтогаз Україні" повинен оцінити незалежний оцінювач — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Олександр Медвєдєв: Активи НАК "Нафтогаз Україні" повинен оцінити незалежний оцінювач

Енергетика
230
ВАТ "Газпром" допускає залучення до створення спільного підприємства "Газпрому" і НАК "Нафтогаз Україні" незалежних оцінювачів для оцінки українських і російських активів.
Про це в інтерв'ю журналу "Власть денег" розповів заступник голови правління ВАТ "Газпром" і генеральний директор ВАТ "Газпром" Олександр Медвєдєв.
"Це стосується як видобувних, так і газотранспортних активів. Якщо до структури СП з українського боку увійдуть запаси на Чорноморському шельфі, то вони також будуть оцінені", - заявив заступник голови "Газпрому"
Нагадаємо, що 28 травня голова правління ВАТ "Газпром" Олексій Міллер за підсумками зустрічі в Москві з міністром палива і енергетики України Юрієм Бойком повідомив, що спільне підприємство "Газпрому" і "Нафтогазу" на першому етапі може бути створене на паритетних основах. 25 червня Міллер заявив, що "Газпром" готовий внести до спільного підприємства з "Нафтогаз Україна" родовище із запасами 1 трлн. куб. м газу.
В кінці серпня цього року в Москві почався новий раунд переговорів про створення спільного підприємства ВАТ "Газпром" і НАК "Нафтогаз України". Міністр палива і енергетики Юрій Бойко повідомив, що Україна готова внести до СП всю газотранспортну систему і площу Паласа на шельфі Чорного моря.
За матеріалами:
Власть денег
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас