Баррозу називає "дуже амбітними" ініціативи з підвищення фінансової стабільності країн ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Баррозу називає "дуже амбітними" ініціативи з підвищення фінансової стабільності країн ЄС

Казна та Політика
243
Голова Єврокомісії (ЄК) Жозе Мануел Баррозу назвав "дуже амбітним" схвалений в середу виконавчою владою Євросоюзу пакет законодавчих ініціатив з підвищення фінансової стабільності в єврозоні і ЄС в цілому.
За словами Баррозу, пропозиції Єврокомісії, які, як він чекає, наберуть чинності до середини 2011 року і які ще належить схвалити Раді ЄС і Європарламенту, можуть сподобатися урядам не всіх країн ЄС, але вони спрямовані на захист добробуту європейців. "Якби уряди завжди мали рацію, не було б ситуації, яку ми маємо сьогодні", - сказав Баррозу журналістам в Брюсселі. За його словами, ініціативи ЄК - "це найбільший крок вперед на шляху поліпшення економічного управління".
Як повідомлялося раніше, Єврокомісія запропонувала "наймасштабніші зміни в економічному законодавстві ЄС і єврозони з часу початку функціонування економічного і валютного союзу". Вони включають шість основних пунктів, у тому числі чотири ініціативи в податково-бюджетній сфері і дві нові пропозиції, спрямовані на відстеження і врегулювання макроекономічних дисбалансів, що виникають в ЄС і єврозоні.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас