Американець виграв в лотерею двічі за півроку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американець виграв в лотерею двічі за півроку

362
Колишній військовий з штату Міссурі в центральній частині США двічі за півроку виграв крупні грошові призи в лотерею, повідомляє агентство Associated Press.
В червні 2010 року 57-річний Ернст Паллен виграв 1 мільйон доларів, взявши участь в лотереї "100 Million Dollar Blockbuster". У вересні його виграш склав вже 2 мільйони доларів в лотереї "Mega MONOPOLY".
Після звільнення з армії Палленн працював оператором технічної підтримки в телекомунікаційній компанії, проте пішов на пенсію, коли виграв свій перший мільйон. За його словами, в 2006 році йому приснилося, як він виграє багато грошей. Але після першого виграшу у нього не склалося враження, що сон справдився повністю, і він продовжив грати.
Пенсіонер отримав близько 700 тисяч від першого виграшу і розраховує на виплату близько 1,3 мільйонів від другого. Паллен вирішив забрати всі гроші відразу готівкою, а не отримувати їх частинами щороку. Виручені кошти чоловік хоче витратити на ремонт будинку.
На думку любителя лотерей, він майже витратив свій запас удачливості, хоча не відкидає, що може спробувати виграти джек-пот в лотереях "Powerball" і "Mega Millions".
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас