Бойко хоче працювати за двох — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бойко хоче працювати за двох

Казна та Політика
362
Партія регіонів сформувала список кандидатів у депутати Київської обласної ради на виборах в органи місцевого самоврядування, які відбудуться 31 жовтня.
За це проголосували одноголосно 134 делегати першого етапу XVI конференції Київської обласної організації Партії регіонів, яка відбулася напередодні, 28 вересня.
Зокрема до складу першої п'ятірки списку Партії регіонів на виборах до Київської обласної ради увійшли 74 члени партії. Першу п'ятірку очолив голова Київської обласної організації партії глава Мінпаливенерго Юрій Бойко. Крім того, до п'ятірки увійшли голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк, голова Київської обласної ради Олександр Качний, а також Тетяна Подашевська і Андрій Долганов.
Сьогодні ж Юрій Бойко заявив журналістам, що візьме відпустку для участі у виборах до Київської обласної ради.
Відповідаючи на запитання, чому він очолив список Партії регіонів на виборах до Київської обласної ради, Бойко сказав: "Я голова партійної організації, це природно для мене - очолити список".
Він відзначив, що візьме відпустку, щоб брати участь у виборчій кампанії і вести агітаційну роботу.
Проте Бойко повідомив, що ще не погодив з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим терміни своєї відпустки.
В той же час Юрій Бойко підкреслив, що і після виборів має намір працювати міністром, оскільки, за його словами, мандат депутата облради не заважає працювати в уряді. "Таке буває", - додав Бойко.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас