У вихід з кризи вірять лише 5 країн світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У вихід з кризи вірять лише 5 країн світу

Казна та Політика
551
Лише п'ять країн в світі вірять, що протягом року економічна ситуація повернеться на докризовий рівень.
Такі дані опитування, проведеного американською дослідницькою організацією WorldPublicOpinion.
В цих країнах найбільші групи опитаних вибрали із запропонованого списку можливих відповідей - від "хорошого" до "поганого" - найсприятливіший варіант. "Всі вони належать до країн, що розвиваються: це Індія (62%), Нігерія (61%), Бразилія (57%), а також Китай (51%) і Філіппіни (43%)", - повідомляється в прес-релізі організації.
На протилежному полюсі, полюсі песимізму, опинилися країни, населення яких чекає "поганих часів". Список світових песимістів очолила Великобританія (58%), за нею йдуть Франція і Мексика (по 54%), Пакистан (45%) і США (44%).
В Росії економічний оптимізм дещо піднісся - 21% опитаних вірять в повернення докризового рівня в економіці протягом 12 місяців, що на 9% вище від підсумків попереднього опитування. Росія, Німеччина і Іспанія - ось всього три країни в Європі, жителі яких демонструють позитивну динаміку в оцінці бізнес-ситуації.
Проте підтримка кроків уряду зі скорочення дефіциту в Росії виявилася на найнижчому рівні в Європі - 36%, тоді як число прибічників посилення державного регулювання - навпаки, найвищим (84%).
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас