Швейцарського міністра вразив напад реготу під час доповіді про імпорт м'яса — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швейцарського міністра вразив напад реготу під час доповіді про імпорт м'яса

148
Колишній президент Швейцарії і чинний міністр фінансів цієї країни Ханс-Рудольф Мерц став дуже популярним після свого виступу в парламенті, що відбувся минулого тижня.
Глава Міністерства фінансів Швейцарії виступав перед депутатами місцевого парламенту з доповіддю про імпорт м'яса. У даному документі була присутня безліч специфічних термінів з сфери тваринництва. Саме вони і розсмішили швейцарського міністра, довівши його буквально до істерики. Міністр не зміг стримати свої емоції і почав реготати.
Прочитавши абзац: "Згідно з поправкою 6А глави другої митного положення, опублікованого в так званих швейцарських поясненнях до митних зборів, опублікованих в митних зборах", політик заявив: "Якщо чесно, я зараз не зрозумів, що я вам прочитав". Після цього він трохи втратив рівновагу, пише "Російська газета", а швейцарські депутати почали реагувати на кожне слово і жест міністра вибухами сміху і оплесками.
Пізніше Х.-Р.Мерц признався, що до справжньої істерики його довів термін "швейцарське полегшення", що зустрівся політику на сторінках нудної доповіді. У результаті засідання було перерване: працювати в такій обстановці депутати не змогли. Відзначимо, що представники Союзу виробників м'яса кантону Граубюнден скористалися цим випадком з метою реклами. Вони провели акцію в місті Берні, в рамках якої роздавали перехожим упаковки з м'ясом, на яких був зображений міністр фінансів, що сміється.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас