"Нафтогаз" заявляє, що виконає програму добудови і газифікації України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" заявляє, що виконає програму добудови і газифікації України

Енергетика
215
НАК "Нафтогаз України" заявляє, що виконає урядову програму добудови газопроводів і газифікації України. Про це повідомили в управлінні зі зв'язків з громадськістю НАК "Нафтогаз України".
За повідомленням, Кабінет міністрів України затвердив розпорядження від 13 вересня 2010 року №1881-р "Про внесення змін до розпорядження Кабінету міністрів України від 26 серпня 2009 р. № 1001".
В оновленому документі Кабінет міністрів України передбачив повне виконання НАК "Нафтогаз України" програми добудови газопроводів, встановлення договірних відносин із замовниками будівництва із врахуванням припинення діяльності ДП "Нафтогазмережі", передачу цілісних об'єктів газопостачання в державну власність для подальшого введення їх в експлуатацію згідно з вимогами чинного законодавства.
Також компанія відзначає, що зміни, закріплені в документі, дозволять НАК "Нафтогаз України" на виконання розпорядження уряду України фінансувати і забезпечити організацію робіт із добудови підводних газопроводів, а також поліпшити умови життя українських громадян, газифікувавши віддалені населені пункти.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас