У Швеції готель буде надавати постояльцям секс-іграшки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Швеції готель буде надавати постояльцям секс-іграшки

192
Стокгольмський готель Berns Hotel включив до список предметів, які надаються постояльцям, секс-іграшки - в кожному номері гості можуть знайти вібратори, наручники і презервативи, пише Svenska Dagbladet.
Керівництво готелю підкреслило, що постояльці не скаржаться на наявність секс-іграшок в номерах і позитивно ставлять до ідеї урізноманітити стандартний набір предметів для гостей.
Однак наявність вібраторів і наручників в номерах в шведському готелі обурила місцеву поліцію. За словами представників органів правопорядку, секс-іграшки в номерах можуть привернути до готелів повій, а також образити людей старшого віку і родини, які приїжджають до готелю з дітьми.
На це менеджмент готелю заявив, що в окремих випадках готель готовий не надавати клієнтам секс-іграшки. Так, наприклад, одного дня постоялець попросив співробітників готелю прибрати з кімнати предмети, що збентежили її.
"Ми хочемо донести до людей думку про те, що в сексі немає нічого жахливого і огидного", - зазначив представник Berns Hotel.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас