Житель Британії встановив світовий рекорд зі стрибків з "тарзанки" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Житель Британії встановив світовий рекорд зі стрибків з "тарзанки"

77
Житель Великобританії встановив світовий рекорд зі стрибків з "тарзанки". 31-річний Джеймс Філд зробив 42 стрибки за одну годину, побивши попереднє досягнення - 19 стрибків за годину, пише видання Metro.
Філд стрибав з "тарзанки" в центрі Лондона, неподалік від Тауерського моста. Він здійснював стрибки із спеціальної 50-метрової платформи, а до його ніг була прив'язана еластична вірьовка завдовжки 10 метрів. За всім спостерігали асистенти Філда, які відповідали за безпеку стрибуна.
За визнанням самого Філда, рекорд дався йому непросто. "Це було тяжче, ніж я чекав. Коли висиш догори ногами, до голови підступає кров, до цього треба звикти. Після кожного стрибка мені потрібно було відновлювати дихання", - розповів рекордсмен.
Спостерігачка з Книги рекордів Гіннеса, яка зафіксувала досягнення Філда, відзначила, що йому було погано, коли він здійснював декілька останніх стрибків. "Він виглядав так, ніби його нудить", - відзначила Мері Оладапо.
Джеймс Філд заявив, що не планує здійснювати подібних вчинків найближчим часом. "Думаю, я виконав свою річну норму стрибків", - резюмував британець.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас