Точка зору: Явка українців на виборах буде до 60% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: Явка українців на виборах буде до 60%

Казна та Політика
312
Явка громадян України на місцевих виборах буде десь 60%. Про це на прес-конференції в Києві сказав директор соціологічної групи "Рейтинг" Олексій Антипович.
"42% опитаних українців однозначно мають намір взяти участь у місцевих виборах 31 жовтня 2010 р. Ще 36% - швидше мають намір взяти участь у виборах, ніж не мають наміру. 7% опитаних швидше не мають наміру брати участь у голосуванні, 9% - точно не збираються цього робити. Ще 6% - не визначилися", - зазначив він.
Антипович зазначив, що з приводу категорії людей, які говорять, що вони швидше за все візьмуть участь у виборах (36%, - ред.), відразу можна дати ремарку: як правило, аналітичний досвід підказує, що приблизно половина цих людей не прийде на вибори.
"Таким чином, ми можемо говорити про явку на місцевих виборах і в цілому по Україні до 60%. Найбільша явка очікується на Донбасі і Заході. Найменша - на Сході України. Відповідно найбільш мобілізовані доки виборці Партії регіонів, КПУ, "Свободи" і "Фронту змін", - зазначив О. Антипович.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас