Китай продовжить заохочувати іноземних інвесторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай продовжить заохочувати іноземних інвесторів

248
Міністерство торгівлі Китаю звернулося до зарубіжних інвесторів з проханням зберегти свою довіру країні, пообіцявши, що буде докладено необхідних зусиль для підвищення привабливості інвестиційного середовища другої за розмірами економіки в світі, пише China Daily.
Подібну заяву зробила заступник начальника відділу іноземних інвестицій при міністерстві торгівлі Кін Фенглі під час виступу на форумі Expo Central China 2010.
Попри зростання експлуатаційних витрат в Китаї на тлі підвищення витрат на сировину і робочу силу, іноземний капітал продовжував швидко прибувати до країни, тому що "були знижені інвестиційні витрати і вдосконалено інвестиційне середовище", заявила Фенглі.
Вона також зазначила, що китайський уряд продовжить політику заохочення зарубіжних інвесторів, не уточнивши подробиці.
За перші вісім місяців цього року прямі іноземні інвестиції до Китаю налічували $65,96 млрд, що на 18,06% вище за аналогічний період минулого року.
Expo Central China 2010 пройде з 26 вересня по 28 вересня. У ньому візьмуть участь провідні економісти, підприємці і чиновники країни. Захід покликаний сприяти розвитку центрального Китаю.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас