Україна узялась "реабілітувати" ГУАМ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна узялась "реабілітувати" ГУАМ

Казна та Політика
288
Україна має намір активізувати реалізацію спільних галузевих проектів ГУАМ і ширше залучення до цієї роботи ділових кіл. Таку заяву міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко зробив в Нью-Йорку під час 12-го засідання Ради міністрів закордонних справ держав-членів ГУАМ, повідомляє прес-служба МЗС України.
Під час засідання керівники зовнішньополітичних відомств Грузії, України, Азербайджану і Молдови заявили про повну підтримку плану дій головування України в ГУАМ до кінця 2010 року, який спрямований на зміцнення економічного співробітництва і поглиблення галузевої взаємодії.
Крім того, міністри закордонних справ держав ГУАМ висловилися за продовження співпраці з традиційними країнами-партнерами, а також за розширення взаємодії з новими групами держав і міжнародними організаціями, які зацікавлені в партнерських відносинах із ГУАМ.
Також було проведено міністерське засідання ГУАМ-США, на якому обговорювались шляхи зміцнення співпраці з американською стороною за рамковою програмою ГУАМ-США, зокрема проекти у сфері митного і прикордонного контролю, інформаційних технологій, криптографії.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас