Ще два банки у США збанкрутували — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще два банки у США збанкрутували

Казна та Політика
505
Регулятори закрили на минулому тижні два банки у Флориді і Вашингтоні через збитки по кредитах на нерухомість. Таким чином, загальна кількість банків США, закритих з початку року, зросла до 127.
Haven Trust Bank Florida і вашингтонський North County Bank закрито минулого тижня, за даними повідомлення на сайті FDIC, яка стала власником банків. Крах банків коштував агентству із страхування вкладів $104,7 млн.
Вклади в цих банках, як і раніше, застраховані FDIC, тому немає необхідності клієнтам наново підписувати договори на банківське і страхове обслуговування.
Банки в США терплять крах швидшими темпами, ніж роком раніше. У поточному році кількість банкрутств стала рекордною з 1992 р., оскільки вартість нерухомості залишається під тиском, а відновлення економіки йде слабо.
В минулому році регулятори закрили 140 банків в США. Список проблемних банків FDIC виріс до 829 із загальною вартістю активів в $403 млрд. за станом на кінець другого кварталу, що на 7% вище, ніж 775 банків наприкінці першого кварталу, повідомляє Bloomberg.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас