Кабмін підвищив посадові оклади бюджетників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін підвищив посадові оклади бюджетників

Казна та Політика
587
Кабінет міністрів з жовтня підвищив посадові оклади працівникам бюджетної сфери, оплата праці яких здійснюється на основі Єдиної тарифної сітки розрядів, виходячи з посадового окладу працівника 1 тарифного розряду, з 570 до 586 гривень. Про це говориться в повідомленні прес-служби Міністерства праці і соціальної політики.
"Сьогодні своїм рішенням уряд підвищив з 1 жовтня розмір посадового окладу працівника 1 тарифного розряду ЄТС до 586 гривень", - сказано в повідомленні.
Згідно з ним, Кабмін також передбачив можливості для ліквідації диспропорцій в заробітній платі і диференціацію в оплаті працівників за рахунок встановлення доплат, надбавок і премій, які складають до 40% фонду оплати праці установ.
Міністр праці і соціальної політики Василь Надрага підкреслив, що таке рішення дозволить оптимізувати професійні інтереси, особливо кваліфікованих працівників, і залучати до роботи професійні кадри, які відчуватимуть не лише свою моральну значущість, але і отримуватимуть відповідну фінансову підтримку в державних установах.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас