Венесуела купила у Росії танкери на 700 мільйонів доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Венесуела купила у Росії танкери на 700 мільйонів доларів

Енергетика
211
Об'єднана суднобудівельна корпорація (ОСК) і Венесуельська держкомпанія по експлуатації суден підписали угоду про постачання до Венесуели десяти російських танкерів. Про це повідомляє РИА Новости із посиланням на офіційного представника ОСК Ігоря Рябова.
Загальна сума контракту складає близько 700 мільйонів доларів. Відповідно до угоди, танкери будуть поставлені венесуельській стороні до 2016 року.
Рябов додав, що частина суден буде виготовлена за участю південнокорейської корпорації Daewoo. Чотири танкери Росія побудує самостійно, три - на заводах Daewoo в Південній Кореї, і ще три - на російських верфях за сприяння фахівців корпорації.
В ОСК також повідомили, що за допомогою Daewoo на заводі "Зірка" в Примор'ї в 2012-2015 роках буде побудована верф "Звезда-dsme". На цій верфі буде почато виробництво танкерів для перевезення сирої нафти.
ОСК, статутний капітал якої перевищує мільярд рублів, почала створюватися в 2006 році. Корпорація об'єднує все держмайно в суднобудуванні, а одним з її основних завдань є збільшення випуску цивільних суден.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас