Morgan Stanley має намір розширити управління капіталом в Азії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Morgan Stanley має намір розширити управління капіталом в Азії

183
Morgan Stanley зробив розвиток бізнесу із управління приватним капіталом пріоритетною метою в Азії, оскільки готується кинути виклик лідерам індустрії, таким як UBS AG, заявив керівник регіонального підрозділу компанії.
Morgan Stanley, який незмінно очолює азійські рейтинги у сфері злиття і поглинань, цього року активно наймав консультантів для свого підрозділу з управління приватним капіталом, зазначив керівник азійського підрозділу Томас Оуен в інтерв'ю Reuters.
"Якщо поглянути на створення капіталу в Азії, то зрозуміло, що це дуже важливо, - сказав Оуен. - Із збільшенням кількості багатих людей на всій території Азії зростає і територія бойових дій. Я не думаю, що ми єдина компанія, зосереджена на цьому".
Розвиток бізнесу із управління капіталом в Азії - це частина плану Morgan Stanley, спрямованого на розширення роздрібних операцій. Morgan Stanley Smith Barney став найбільшою американською роздрібною брокерською компанією після того, як був створений торік.
Morgan Stanley має намір подвоїти кількість співробітників в Азії, що займаються управлінням капіталом протягом найближчих трьох років, основна увага приділятиметься верхньому сегменту ринку.
Глобальні приватні банки цього року все частіше зверталися до Азії, де - за винятком Японії - добробут може майже удвічі перевищити світовий рівень за оцінками Boston Consulting Group.
Morgan Stanley в 2008 році запустив інвестиційні бізнес в Індії, а через Smith Barney володіє приватним банківським бізнесом в Австралії.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас