Нардеп: Об'єднання податкового і фінансового комітетів ВР суперечить парламентським регламентом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нардеп: Об'єднання податкового і фінансового комітетів ВР суперечить парламентським регламентом

Казна та Політика
171
У "БЮТ-Батьківщина" не виключають, що протягом двох днів парламент затвердить ініціативу об'єднання податково-митного і фінансово-банківського комітетів, хоча це і суперечить регламенту Верховної Ради. Таку думку висловив заступник голови комітету з питань податкової та митної політики ВР Костянтин Бондарєв.
"Ми вже звикли до того, що таке відбувається і відбувалося раніше, і не раз функції одного комітету делегувалися іншому. Обговорюване об'єднання комітетів буде таким же звичайним порушенням. Це й зрозуміло - гряде обговорення проекту Податкового кодексу, і коаліція хоче сама правити бал у цьому питанні ", - заявив К.Бондарєв.
За його словами, у нього і багатьох інших нардепів до цих пір на руках немає проекту Податкового кодексу. "Але це не означає, що ми не будемо боротися з безправ'ям у ВР. Так, в процесі розгляду проекту кодексу, ми будемо відстоювати інтереси підприємців, вносячи туди свої поправки в комітеті, куди він потрапить. А вже після прийняття Податкового кодексу в стінах парламенту, однозначно, ми будемо оскаржувати це рішення в Конституційному суді", - підкреслив народний депутат.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас