Ахметов збільшив свою частку у фармацевтичній галузі Донбасу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ахметов збільшив свою частку у фармацевтичній галузі Донбасу

Казна та Політика
581
Група СКМ (100% акцій ЗАТ СКМ належать Рінату Ахметову) збільшила свою частку у статутному капіталі фармацевтичної компанії ТОВ Фармація Донбасу до 99,81%.
Як повідомили Кореспондент.net у СКМ, Фармація Донбасу володіє і управляє мережею із більше120 аптек, робота яких орієнтована на роздрібну і дрібнооптову торгівлю медикаментами.
Так, аптеки, що входять до Фармації Донбасу розташовані в різних регіонах України (Одеса, Запорізька, Луганська і Київська області), проте велика частина знаходиться в Донецьку і Донецькій області. Як повідомляється, 30 аптек працюють під брендом "Здравица",решта - без бренду.
За словами директора з розвитку нових напрямів бізнесу компанії СКМ Миколи Нестеренка, рішення про інвестування у фармацевтичний бізнес повністю відповідає стратегії розвитку Групи СКМ, яка має намір збільшити частку непромислових бізнесів у загальному портфелі Групи.
"Фармацевтичний бізнес повністю відповідає вказаним критеріям і має, на наш погляд, великий потенціал для зростання", - зазначив Нестеренко.
Як повідомляється, інтеграція компанії Фармації Донбасу до складу Групи СКМ була проведена в повній відповідності до чинного законодавства і схвалена АМКУ і європейськими антимонопольними органами.
Нагадаємо, 21 вересня два банки, які входять до Групи СКМ - ПУМБ і Донгорбанк - вирішили об'єднатися.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас