Бродський: Транспортний збір буде сплачуватись тільки раз - при купівлі авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бродський: Транспортний збір буде сплачуватись тільки раз - при купівлі авто

6141
Транспортний збір буде сплачуватись тільки раз - при купівлі автомобіля. Глава Держкомпідприємництва Михайло Бродський повідомив, що це передбачено проектом Податкового кодексу України.
"Ми в Податковому кодексі зняли транспортний збір, лише залишили при першій покупці і все, як це і повинно бути. Не буде транспортних зборів щорічних, треба буде це прив'язувати до техогляду. Це - перший крок до того, аби техогляд вивести повністю з міліції і передати приватникам - хай вони це роблять під свою відповідальність. Жодних, до речі, страхових компаній там також не буде - це брехня", - сказав він.
За його словами, також планується ввести кримінальну відповідальність за підробку водійських прав, відповідний законопроект розробляється спільно з МВС. "Ми домовилися з Могильовим, що школи вчитимутьі видаватимуть права, але лише ми створимо велику кримінальну відповідальність за фіктивні права не лише того, хто їх видає, але і того, хто ними користується, тому що це - посягання на життя людей, це не просто підробка документа", - сказав він.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас