Киянам вирішили повернути бювети? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Киянам вирішили повернути бювети?

Казна та Політика
500
Система артезіанського і децентралізованого водопостачання столиці, як і значна частина водопровідних мереж потребують оперативної модернізації.
Про це повідомив начальник Головного управління комунального господарства міста Дмитро Новицький під час розширеного засідання Колегії столичної адміністрації.
Новицький також проінформував, що Міністерством охорони здоров'я України виданий наказ від 12.05.2010 №400 "Про затвердження Державних санітарних норм і правил. Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для вжитку людиною".
"Сьогодні необхідно купувати нове лабораторне устаткування для центральної лабораторії ВАТ "АК "Київводоканал" для контролю якості води відповідно до нових вимог", - зазначив Новицький.
В повідомленні наголошується, що сьогодні якість води контролюється цілодобово. Щодоби відбирається і аналізується близько тисячі проб води. У мережах централізованого водопостачання питна вода контролюється в 26-ти контрольних точках, на 22-х насосних станціях, 65-ти водопровідних колонках і 163-х артезіанських свердловинах.
Контроль якості питної води здійснюється щодня за 22-а показниками, щомісячно - за 48 показниками і щорічно - за 80-а показниками (на наявність солей важких металів, органічних компонентів, хлорорганічних з'єднань, поверхнево-активних речовин, нафтопродуктів, пестицидів і низки біологічних показників).
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас