Британський телеканал сплутав корову з білим ведмедем — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британський телеканал сплутав корову з білим ведмедем

158
Білий ведмідь, сюжет про якого показав британський телеканал ITV, при найближчому розгляді опинився коровою. Про помилку телевізійників повідомляє The Daily Telegraph.
В уранішній передачі ведуча повідомила глядачів, що недалеко від міста Б’юб (графство Корнуолл, південно-західне узбережжя Англії) море викинуло на берег мертвого білого ведмедя.
"Перехожий зняв на камеру мертвого білого ведмедя на березі недалеко від Б’юба. Ці тварини мешкають за Полярним колом, як ведмідь міг опинитися на пляжі - поки не ясно", - сказала ведуча.
Однак при найближчому розгляді з'ясувалося, що мертвий звір зовсім не білий ведмідь, а корова. Морська вода вибілила шкуру тварини. Декілька осіб, які тим ранком вигулювали собак недалеко від місця знахідки, побачили з кручі "ведмедя" і подзвонили на телебачення. Як заявило збентежене керівництво телеканалу, помилитися було дуже легко.
"Розмір, колір і положення тварини змусило декількох місцевих жителів прийняти її за білого ведмедя - нам подзвонили декілька людей", - захищаються представники компанії. Втім вони визнали, що опинилися в незручному становищі.
Аудиторія каналу - це близько двох мільйонів людей, сюжет був показаний о восьмій ранку за місцевим часом.
Раніше цього року Королівське товариство захисту птахів (RSPB) як першоквітневий жарт поширювало інформацію про те, що живого білого ведмедя винесло на британський острів Мулл.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас