Київ та Севастополь підписали 5-річну угоду про торговельно-економічну співпрацю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ та Севастополь підписали 5-річну угоду про торговельно-економічну співпрацю

87
Київ та Севастополь домовились про торговельно-економічну, науково-технічну і гуманітарну співпрацю строком на 5 років.
Відповідну угоду підписали в Києві у вівторок перший заступник глави Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, секретар Київради Олесь Довгий і глава Севастопольської міськдержадміністрації Валерій Саратов, глава Севастопольської міської ради Юрій Дойников.
Документ передбачає розширення торговельно-економічної співпраці, реалізацію спільних інвестиційних проектів, обмін досвідом у сфері місцевого самоврядування, культури, освіти і охорони здоров'я.
"Ми обов'язково виконаємо умови договору. Дружба між Києвом і Севастополем буде прикладом для інших міст України", - сказав О. Попов на церемонії підписання.
Крім того, сторони підписали угоду про співпрацю і шефські зв'язки Київської міської влади і районів Києва з Військово-морськими силами Збройних сил України і Севастополем.
"Ми - кияни, для нас це честь, хотіли б надати, за можливості, сприяння українському флоту в його розвитку", - зазначив О.Попов.
Київ надаватиме допомогу в питаннях матеріально-технічного забезпечення кораблів і військової техніки ВМС, забезпечення виготовлення необхідної продукції для підтримки життєдіяльності їх підрозділів.
"Угода передбачає співпрацю наших підприємств в Києві, бізнесу в наданні фінансової допомоги або матеріально-технічної допомоги українському флоту", - сказав О.Попов журналістам після церемонії підписання документів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас