Школярів у Юті зобов'язали платити за запізнення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Школярів у Юті зобов'язали платити за запізнення

102
Школа в Солт-Лейк-Сіті, штат Юта, ввела грошові штрафи для учнів, які спізнюються на уроки, повідомляє місцевий підрозділ телеканалу ABC.
Починаючи з понеділка, 20 вересня, запізнення на урок обійдеться школяру в п'ять доларів. У випадку якщо учень не може або не хоче платити штраф, йому доведеться відсидіти примусову півгодинну "групу продовженого дня" після закінчення занять.
В адміністрації школи зазначають, що призначення штрафу за запізнення залишається на розсуд вчителів. Якщо педагог визнає причину запізнення учня досить поважною, то він має право не карати дитину. Проте якщо учень з'явився на урок із значним запізненням і в цілому характеризується як затятий шибеник, вчитель повинен оштрафувати його або направити на "примусове заняття".
"Я помітив, що наші учні більше не тиняються по коридорах", - зазначає директор East High School Пол Сейджерс. "Вони не затримуються, аби поговорити, а відразу ж біжать на урок, не втрачаючи часу", - коментує результати нововведення він.
Зазначається, що гроші, котрі беруть із прогульників, розподілятимуться між вчителями, які змушені залишатися після уроків з покараними учнями.
Школа East High School була заснована в 1914 році; кількість учнів складає близько двох тисяч осіб.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас