У листопаді буде скасовано візовий режим між Україною та Гонконгом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У листопаді буде скасовано візовий режим між Україною та Гонконгом

228
3 листопада набуває чинності угода між Кабінетом міністрів України і урядом спеціального адміністративного району - Гонконгу - Китайської народної республіки про взаємну відміну візових вимог. Про це розповів представник МЗС Олександр Дікусаров.
"Положенням зазначеної угоди передбачається встановлення на основі взаємності безвізового режиму поїздок громадян України і постійних жителів спеціального адміністративного району Гонконг, що мають дійсні проїзні документи на термін, що не перевищує 14 днів", - підкреслив О.Дікусаров.
Він також зазначив, що згідно із положенням угоди, громадяни держави однієї сторони, які мають намір в'їхати на територію держави іншої сторони на термін, що перевищує 14 днів або з метою працевлаштування, навчання або проживання, зобов'язані отримати візу в дипломатичному представництві або в консульській установі держави в'їзду.
Нагадаємо, як повідомлялося, на початку вересня під час офіційного візиту Президента України Віктора Януковича до КНР відбулось підписання низки двосторонніх документів, зокрема, Угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом САР Сянган (Гонконг) КНР про взаємну відміну віз.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас