Влада Керчі оголосила місто територією Партії регіонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Керчі оголосила місто територією Партії регіонів

Казна та Політика
750
У Керчі місцева влада оголосила місто територією Партії регіонів. Під таким гаслом в п'ятницю, 24 вересня, відбудеться День Партії регіонів на центральній площі міста.
"Керчани - патріоти нашого улюбленого міста! Ваша участь в Дні Партії регіонів - це підтримка нашого президента Януковича, уряду України і Криму, міської влади, курсу на оновлення країни, поліпшення життя людей. Керч - територія Партії регіонів!", - говориться в повідомленні мерії.
В рамках заходу на площі Леніна відбудеться зустріч з головою Керченської міської організації Партії регіонів, мером міста Олегом Осадчим і депутатами міської ради. Після цього пройде великий концерт творчих колективів міста.
Крім того, як повідомило Новому Регіону джерело в Керченській мерії, на апаратній нараді виконкому всіх співробітників зобов'язали проводити агітаційно-просвітницьку роботу з населенням.
"Співробітникам дали завдання - щодня йти з роботи із кабінетів о 16 годині і годину часу присвячувати роботі з населенням: ходити по квартирах та інформувати про титанічну працю Партії регіонів на благо громадян", - уточнило джерело.
В мерії Керчі мету і завдання обов'язкових поквартирних обходів пояснити не змогли, оскільки співробітники прес-служби не були присутні на нараді. "Я не знаю, нам ніхто не повідомляв на цей раз про аппаратці", - повідомив фахівець інформаційно-аналітичного відділу Сергій Курін.
Проведення Дня Партії регіонів, за словами Куріна, відбудеться за ініціативою міської організації регіоналів. Інші партії, що беруть участь в місцевих виборах, заявки на подібні акції не подавали.
За матеріалами:
Новий Регіон
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас