General Motors оголосив про відкликання більше 20 тис. автомобілів через технічні проблеми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Motors оголосив про відкликання більше 20 тис. автомобілів через технічні проблеми

Казна та Політика
191
Американський автогігант General Motors (GM) оголосив про відкликання більше 20 тис. автомобілів марки Cadillac CTS і CTS-V через технічні проблеми. Причиною для цього рішення стали панелі приладів у кабіні водія. Згідно з результатами розслідування, їх встановлення не відповідає вимогам безпеки, передає Associated Press.
Розслідування, проведене держорганами США, показало, що панелі приладів на цих автомобілях можуть серйозно травмувати ноги пасажирові, що сидить поряд із водієм, в разі, якщо останній не пристебнеться ременем безпеки. І хоча американські правила дорожнього руху наказують пристібатися всім, хто перебуває в автомобілі, керівництво GM прийняло рішення відкликати машини і наново закріпити на них панелі приладів.
Відкликання торкнеться приблизно 5 тис. машин обох марок, вироблених в 2009 р. і близько 15 тис. машин 2010р. випуску. Повідомляти автовласників, машини яких відкликатимуть, компанія GM почне в жовтні 2010 р. Повідомляється, що перевстановлення панелі приладів буде здійснено безкоштовно.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас