Восьмирічний син Девіда Бекхема стане модним дизайнером — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Восьмирічний син Девіда Бекхема стане модним дизайнером

122
Восьмирічний син англійського футболіста Девіда Бекхема і його дружини Вікторії, Ромео, вирішив стати дизайнером, пише The Daily Mirror. За даними газети, хлопчик вже зайнявся розробкою власної лінії дитячих сонячних окулярів. Модний лейбл Ромео Бекхема носитиме назву RB.
Як пише видання, Ромео вже давно просив батьків дозволити йому займатися модою, і ось тепер футболіст і колишня учасниця поп-групи Spice Girls все-таки дозволили хлопчику розпочати кар'єру дизайнера. Чи будуть батьки допомагати синові розробляти дизайн окулярів, не уточнюється.
За словами джерела газети, лінзи сонячних окулярів під маркою RB затримуватимуть ультрафіолет за допомогою спеціальних UV-фільтрів, що зробить їх безпечними для носіння. Як скоро окуляри від Ромео Бекхема надійдуть у продаж, поки не повідомляється.
Син Девіда і Вікторії Бекхем - не єдина дитина знаменитостей, які захоплюється модою. Так, наприклад, дизайном дитячого одягу спільно з батьками займаються дочка Тома Круза і Кеті Холмс, 4-річна Сурі, а також дочка супермоделі Хайді Клум, 6-річна Лені.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас