Малюнок американської курки виставили на аукціон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Малюнок американської курки виставили на аукціон

176
На аукціоні eBay виставили незвичайний лот, малюнок, намальований куркою по кличці Саймон.
Як повідомляє джерело, малюнок виконаний птицею акриловими фарбами на чорному аркуші паперу оцінюється в 535 доларів, але торги поки не закриті - аукціон завершиться лише 25 вересня.
Курка Саймон написала картину під назвою Феєрверки, використовуючи жовтий, помаранчевий і червоний кольори. Свій підпис - відбиток лапи в кутку роботи - Саймон поставила синьою фарбою. Гроші, виручені від продажу малюнка, будуть передані на будівництво нового дитячого майданчика в місті Меррімек, штат Нью-Гемпшир.
"Феєрверки стали дебютним малюнком Саймон, проте на цьому курка не зупиниться і продовжить займатися живописом. До Різдва вона створить відразу декілька нових робіт", - розповіла хазяйка курки Саймон, Уенді Томас.
Саймон, яка, як стверджує її хазяйка, дуже товариська і любить, коли її обіймають, живе в господарстві Уенді Томас в місті Меррімек разом з 33 іншими курками. Сусідки Саймон по курнику не займаються живописом.
Нагадаємо, раніше повідомлялося про морську черепаху, яка абсолютно випадково стала автором відео, вона знайшла втрачений в Карибському морі фотоапарат, упакований у водонепроникний пластиковий футляр і прийнявши його за їжу, якимсь чином включила пристрій.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас