У Німеччині відбулась регата на гарбузах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Німеччині відбулась регата на гарбузах

76
У Німеччині відкрився осінній фестиваль урожаю, в рамках якого відбулась так звана гарбузова регата, - заплив у човнах, виготовлених із великів плодів гарбуза.
Захід відбувся у Людвігсбурзі, у водоймищі поряд з головною міською пам'яткою, Людвігсбурзьким палацом.
В середньому гарбузи, які відбирають для участі в регаті, важать більше 90 кілограмів. Аби виготовити човен для учасника запливу, з гарбуза вишкрібають все насіння. Після цієї процедури плід перетворюється на одномісне судно і учасник може стартувати.
Фестиваль урожаю гарбузів проходить у Німеччині до листопада. Щороку для заходу обирають нову тему - так, наприклад, кілька років тому фестиваль був присвячений астрономії (з гарбузів виготовляли моделі планет, комет та інших небесних об'єктів), а в 2010 році фестиваль було вирішено присвятити морю (з гарбузів вирізали фігури морських тварин і виготовляли маяки і маленькі риболовецькі судна).
Традиційною частиною фестивалю є кулінарний конкурс, під час якого учасники готують із гарбуза різні страви, - супи, пельмені, штруделі і навіть шампанське.
Також у рамках фестивалю відбудеться конкурс зважування гарбузів і ярмарок, де можна буде купити насіння найбільших плодів. Всього в святі урожаю в різних видах «приймуть» участь більше 500 тисяч гарбузів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас