У Судаку за результатами акції "Зарплаті в конвертах - ні!" донараховано 600 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Судаку за результатами акції "Зарплаті в конвертах - ні!" донараховано 600 тис. грн

Казна та Політика
283
Станом на 1 вересня поточного року фахівцями податкової інспекції у м. Судаку, в рамках акції "Зарплаті в конвертах - ні!", підтверджено 724 суб'єкта господарювання. Порушення виявлені в 647 випадках. У результаті перевірок легалізовано працю 285 найманих працівників та 107 суб'єктів господарювання притягнуто до державної реєстрації. До бюджету додатково надійшло понад 600 тис. грн. Про це повідомили у ДПІ у Судаку.
За 8 місяців поточного року до ДПІ у м. Судаку проведені бесіди з керівниками 86 підприємств, які мінімізують заробітну плату. За підсумками проведених заходів досягнуто домовленості про підвищення заробітної плати. За рахунок проведеної роботи з мінімізаторами заробітної плати, розрахунковий приріст надходжень податку з доходів фізичних осіб у поточному році становить близько 20 тис. грн щомісяця.
Зокрема, в серпні фахівцями ДПІ у м.Судак проведені зустрічі sз 43 підприємствами, з кожним досягнута домовленість про підвищення рівня заробітної плати. Прогнозне збільшення мобілізації податку з доходів фізичних осіб становитиме близько 15 тис. грн.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас