25 експертів з Євросоюзу відвідали Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

25 експертів з Євросоюзу відвідали Україну

326
У Львові відбувся семінар під назвою "Східне партнерство: нові виклики громадянському суспільству в Україні". Про це повідомив голова ГО "Європейський діалог" Олександр Софій.
Мета семінару - сприяння розумінню і участі громадянського суспільства в Програмі співпраці Європейського Союзу "Східне партнерство", яка спрямована на посилення співпраці між країнами Європейського Союзу (ЄС) і сусідніми країнами.
Під час семінару виступи розділялися за такими тематичними блоками: "Розвиток трансграничної співпраці: проблеми і перспективи". "Реалізація спільних операційних програм Європейського Інструменту Сусідства і Партнерства: нові виклики", "Перспективи стійкого розвитку Карпатського єврорегіону.
За результатами роботи семінару планується підготувати практичні рекомендації місцевим органам влади і органам управління програмами Європейського Інструменту Сусідства і Партнерства (ENPI) в поліпшенні умов здійснення програм і трансграничних проектів.
Участь у семінарі взяли 25 експертів провідних громадських організацій, які займаються питаннями місцевого розвитку і впровадженням програм технічної допомоги Європейського Союзу, представники органів місцевої влади, які мають досвід впровадження локальних проектів за участю громади, місцевої влади і міжнародних програм.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас