У Міноборони не надходило офіційних листів з KFOR про махінації українських військових з паливом в Косово — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Міноборони не надходило офіційних листів з KFOR про махінації українських військових з паливом в Косово

Казна та Політика
204
В Міністерство оборони України не надходило офіційних листів від штабу сил KFOR про махінації українських миротворців з паливом в Косово. Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили в оборонному відомстві.
"Ніяких офіційних листів, звернень в Міністерство оборони від штабу сил KFOR в Косово не надходило", - заявили в Міноборони.
За інформацією "Зеркала недели", військовослужбовці українського контингенту KFOR впродовж 2006-2009 рр. здійснювали масштабні махінації з постачаннями і продажем пального в Косово.
У розпорядженні редакції "ЗН" є копія листа, який 23 вересня 2009 року командувач міжнародною місією KFOR генерал-лейтенант Маркус Бентлер направив заступнику начальника Генштабу ВСУ, командувачу Об'єднаним оперативним командуванням ВСУ генерал-лейтенанту Володимиру Можаровському.
В ньому командувач KFOR звинувачує українських військовослужбовців в спотворенні статистики про використання палива, використання цивільних сховищ для незаконного зберігання палива і підробку митних сертифікатів. За словами Бентлера, контрабандні цистерни з паливом супроводжували навіть представники української військової поліції.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас