Азаров: Проведення виїзних ярмарків сільськогосподарських продуктів прибере ажіотаж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Проведення виїзних ярмарків сільськогосподарських продуктів прибере ажіотаж

Аграрний ринок
236
Прем'єр-міністр України Микола Азаров заявляє, що проведення виїзних ярмарків сільськогосподарських продуктів разом з інтервенціями з Держрезерву, у разі потреби, дозволить здолати ажіотаж, який спостерігається по деяких продуктах харчування, і дозволить громадянам купувати продукти безпосередньо у виробників за цінами, набагато нижчими, ніж в торгівельних мережах.
Як повідомляє Департамент інформації і масових комунікацій Секретаріату Кабінету міністрів України в суботу, про це М.Азаров заявив під час відвідин ярмарки сільськогосподарських продуктів у Печерському районі міста Києва.
"Нам потрібно, щоб населення заспокоїлося. Зараз на прикладі цього ярмарку видно, що черг немає. Картоплю можна купити по 3.50, гречку - по 8 гривень. Запасів всіх продуктів у нас цілком достатньо. Незважаючи навіть на те, що урожай цього року зібрали менший, ніж у минулому. Нам не лише самим вистачить, на вистачить на допомогу Грузії, Вірменії та іншим країнам, які зараз звернулися до нас по допомогу", - підкреслив М.Азаров.
Глава уряду доручив Київській міськадміністрації підсилити роботу з організації і проведення ярмарків у всіх районах столиці, постійно розширювати асортимент і обсяги товарів.
За розпорядженням уряду, у всіх районах Києва протягом 3 тижнів проходить 70 сезонних ярмарків сільськогосподарських продуктів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас