У малому бізнесі США ситуація , як і раніше, невизначена — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У малому бізнесі США ситуація , як і раніше, невизначена

Фондовий ринок
301
Довіра серед малого бізнесу США в серпні зросла вперше за останніх 3 місяці, оскільки перспективи продажів і економічного зростання стали менш похмурими, згідно з даними приватного дослідження.
Індекс оптимізму, що розраховується Національною федерацією незалежного бізнесу, в серпні виріс до 88,8 пункти проти 88,1 в липні. Чотири з 10 компонентів індексу зросли і 1 залишився без змін. Середнє значення за останніх 5 років перед початком рецесії в 2007 році складало 100,6 пункти.
Хоча очікування щодо економіки і продажів покращились, вони все ще знаходяться на "території рецесії", говориться у звіті, який пояснює, чому перспективи найму і капітальних витрат малого бізнесу ослабли за останній місяць.
Велика кількість робочих місць і збільшення споживчих витрат необхідні для додання економіці імпульсу.
"Фундаментальною проблемою економіки є те, що споживачі, які становлять 70% економік, не відіграють активної ролі", - сказав Уільям Данкельберг, головний економіст федерації. - "Власники малого бізнесу чекають слабкого зростання в другій половині цього року".
Індекс очікувань кращих ділових умов на наступних 6 місяців збільшився до -8 пунктів з -15 у липні, коли він впав на 9 пунктів. Чиста частка власників малого бізнесу, які чекають вищих продажів, зросла на 4 пункти до 0. Індекс чекань доходів збільшився на 3 пункти до -30.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас