Азаров: НКРЕ вивчає обґрунтованість тарифів на житлкомпослуги у регіонах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: НКРЕ вивчає обґрунтованість тарифів на житлкомпослуги у регіонах

Енергетика
183
Національна комісія з регулювання енергетики (НКРЕ) в даний час займається вивченням питання обґрунтованості встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги у всіх регіонах України. Про це на прес-конференції в Сімферополі повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров. За його словами, раніше кожне місто район і область самі встановлювали тарифи на жилкомпослуги.
"Десь суто популістськи вони їх занижували, а десь необґрунтовано завищували. Раз держава узяла на себе відповідальність за встановлення єдиних тарифів, то вона повинна розробити необхідну методику, і на цій основі реалізувати єдині тарифи, які повинні стимулювати конкуренцію в цій сфері, стимулювати реформи та надходження інвестицій", - сказав М.Азаров.
При цьому він додав: "Адже ми довели своє житлово-комунальне господарство до повної міри розвалу. Треба думати про систему, яка дозволила б житлово-комунальному господарству функціонувати надійно, забезпечити наших людей нормальними послугами у сфері житлово-комунального господарства ".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас