Експерт: На ринки повертається позитив — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: На ринки повертається позитив

Фондовий ринок
720
Долар на світовому ринку Forex в четвер помірно знижувався в ціні по відношенню до основних конкуруючих валют за винятком фунта стерлінгів, тиск на який чинили песимістичні дані щодо торгівельного балансу Великобританії.
Так, дефіцит торгівельного балансу Англії склав £8.7 млрд., тоді як очікувалося збільшення показника до £7.5 млрд. Крім того, в четвер були опубліковані дані щодо безробіття в Австралії, які виявилися доволі оптимістичними. Так, рівень безробіття в країні за серпень знизився до 5.1%. Дана новина змогла надати підтримку високодохідним активам.
Крім того, за словами аналітиків X-Trade Brokers Ukraine, вчора спостерігалося зростання цін на товарних майданчиках, що сприяло збільшенню попиту на сировинні валюти. Варто відзначити, що індекс споживчих цін по Німеччині перевершив чекання аналітиків, показавши зростання на 1.0% (прогноз складав 0.9%), що позитивно позначилося на курсі єдиної валюти, не дозволивши їй послідувати за фунтом.
В процесі американської торгівельної сесії були опубліковані значення сальдо торгівельного балансу США, що показав менший дефіцит, ніж прогнозувалося. Враховуючи характер публікованих даних, можна передбачити, що зміцнення конкурентів долара продовжиться в разі підтримки позитивного новинного фону.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас