Deutsche Bank готує додаткову емісію на 8-9 млрд євро в очікуванні нових правил — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bank готує додаткову емісію на 8-9 млрд євро в очікуванні нових правил

Казна та Політика
310
Deutsche Bank збирається залучити 8-9 млрд євро нового капіталу за рахунок додаткової емісії акцій, щоб підвищити коефіцієнти достатності капіталу в очікуванні нових правил для банківського сектора, робота над остаточним варіантом яких буде завершена в ці вихідні.
Найбільший банк Німеччини оголосить про додаткову емісі в понеділок або у вівторок наступного тижня, пише Financial Times із посиланням на інформовані джерела.
Офіційною причиною розміщення, як очікується, буде оголошено бажання збільшити вкладення в Postbank, в якому Deutsche Bank зараз належить 29,9%.
Станом на 30 червня коефіцієнт достатності капіталу першого рівня Deutsche Bank складав 11,3%, тобто знаходився в середині діапазону для провідних світових банків. Тим часом аналітики Citi нещодавно порекомендували Deutsche Bank залучити ще 7 млрд євро для подальшого зміцнення капіталу.
Німецькі банки сформували, мабуть, найактивніше лобі в світі з метою добитися пом'якшення правил, запропонованих Базельським комітетом з банківського нагляду при Банку міжнародних розрахунків, відзначає FT.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас