Київському зоопарку на підготовку до зими виділять 2,5 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київському зоопарку на підготовку до зими виділять 2,5 млн грн

Казна та Політика
183
Київському зоопарку на підготовку до зими виділять 2,5 млн грн. Про це сказав заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, коментуючи робочу поїздку до зоопарку першого заступника голови КМДА Олександра Попова, повідомили у упрес-службі КМДА.
"Під час візиту Олександра Павловича до зоопарку було прийнято багато важливих рішень, у першу чергу, фінансових. Зокрема, вже є відповідне доручення виділити 2,5 млн грн на підготовку зоологічного парку до зими. Ці кошти будуть направлені на ремонт зливоприймачів, котельні, паркану. Ще 2,5 млн грнбуде спрямовано на завершення реконструкції павільйону "Тропічні ведмеді", - зазначив А.Голубченко.
Заступник голови КМДА також підкреслив, що з 2011 року міська влада виділятиме 15 млн грн на рік на розбудову зоопарку, зокрема, будівництво та реконструкцію павільйонів, адміністративних приміщень, а також 10 млн грн на утримання зоологічного парку – виплату заробітної плати, сплату за комунальні послуги, закупівлю кормів для тварин тощо. Крім того, очікується, що кожного року зоопарк отримуватиме близько 10-15 млн грн власних прибутків. Таким чином, на розвиток інфраструктури зоопарку щороку направлятиметься близько 40 млн грн, підсумував А.Голубченко.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас