Президент вимагає забезпечити автоматичне відшкодування ПДВ добросовісним платникам податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент вимагає забезпечити автоматичне відшкодування ПДВ добросовісним платникам податків

Казна та Політика
199
Президент України Віктор Янукович відзначає необхідність забезпечити автоматичне відшкодування ПДВ добросовісним платникам податків.
Як повідомляє прес-служба, про це глава держави сказав в своєму виступі на засіданні Ради регіонів в м. Буча (Київська обл.).
"Добросовісні платники податків повинні отримувати його автоматично. Припинить морочити голову. Я говорю це вже багато раз. Майте на увазі - мій терпець увірветься. Поки що лише одні розмови", - відзначив В.Янукович, звертаючись до прем'єр-міністра Миколи Азарова і голови Державної податкової адміністрації Олександра Папаїки.
Як повідомлялося, Міністерство фінансів України випустило облігацій внутрішнього державного боргу на 16,441 млрд грн. для погашення заборгованості по відшкодуванню ПДВ, яка накопичилася за 2009 рік.
За інформацією першого заступника глави Адміністрації Президента Ірини Акімової, на сьогодні пред'явлена до відшкодування сума ПДВ оцінюється в близько 23 млрд грн., при цьому вона не уточнила обсяг простроченої заборгованості.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас