На власників парковок у московських аеропортах завели справи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На власників парковок у московських аеропортах завели справи

Казна та Політика
255
Московська прокуратура з нагляду за виконанням законів на повітряному і водному транспорті порушила адміністративні справи відносно власників платних парковок в аеропортах "Внуково" і "Домодєдово". Про це повідомила прес-служба Московської міжрегіональної транспортної прокуратури.
Оператори парковок ЗАТ "Домодєдово эссет менеджмент" (аеропорт "Домодєдово") і ТОВ "Геоінвест" (аеропорт "Внуково") за плату розміщують на стоянках автомобілі і не укладають при цьому договорів зберігання машин, з'ясувала прокуратура. Така практика порушує закон "Про захист прав споживачів", - говориться в повідомленні.
"Крім того, при в'їздах на стоянки відсутня необхідна інформація, що забезпечує можливість споживачам правильно обрати послугу у момент укладення відповідного договору", - виявили прокурори.
За результатами перевірки відносно цих компаній порушені адміністративні справи за статтями КОАП РФ "продаж товарів, виконання робіт або надання послуг за відсутності встановленої інформації". Керівникам компаній внесені подання про усунення порушень.
Крім того, подання внесено керівникам компанії "Терміналу" - оператора автостоянок в аеропорту "Шереметьєво". Цей підприємець, згідно із повідомленням, організував на привокзальній площі Терміналу "D" в 50-метровій зоні безпеки, безпосередньо перед будівлею аеровокзального комплексу, спеціально обладнану платну парковку. Це порушує вимоги законодавства із забезпечення авіабезпеки і протидії тероризму, вважають в транспортній прокуратурі.
Залишаючи столицю Росії, багато жителів Москви залишають автомобілі в аеропорту. Як показало розслідування радіо Business FM, місцеві платні парковки не гарантують збереження машини, хоча доба перебування на стоянці обходиться в 500 рублів.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас