"Київводоканал": Воду з крану потрібно спускати 5-10 хвилин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київводоканал": Воду з крану потрібно спускати 5-10 хвилин

2190
Для того, щоб брати якісну воду, потрібно проводити промивання мереж і на 5-10 хвилин відкривати воду і спускати її. Про це розповіла заступник начальника технологічного відділу департаменту експлуатації водопровідного господарства ВАТ "АК "Київводоканал" Вікторія Гармаш.
"В місті Києві воду з крану пити безпечно. Інша річ, що якість води, поки вона доходить від водопровідної станції до вашого мешкання, не покращується", - сказала В.Гармаш.
За словами представника "Київводоканалу", такому погіршенню якості води сприяють застарілі водопровідні мережі. "Не секрет, що більшість киян встановили лічильники води. Люди почали економити воду і гроші, а для того, щоб в приміщення потрапляла якісна вода, її потрібно періодично спускати, бо вона застоюється. Щоб приймати якісну воду, слід проводити промивання мереж і ми завжди радимо не економити 2-3 гривні, а на 5-10 хвилин відкривати воду і елементарно її спускати", - підкреслила вона.
"Можу чесно сказати, що п'ю водопровідну воду. Я живу в Солом'янському районі, до нас надходить деснянська вода. У мене двоє дітей, і вони також п'ють воду з крану. А ось пити кип'ячену воду чи ні - це питання смаку", - додала В.Гармаш.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас