Адвокат Лазаренка називає "фальшивкою" поширену від її імені заяву про плани підзахисного повернутися до України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Адвокат Лазаренка називає "фальшивкою" поширену від її імені заяву про плани підзахисного повернутися до України

193
Адвокат екс-прем’єра України Павла Лазаренка Марина Довгопола заявляє, що не робила жодних заяв про його плани взяти участь у місцевих виборах в Україні.
"Офіційно заявляю, та "заява Лазаренка" від 7 вересня, яку зроблено нібито від мого імені, є фальшивою. У мене не було жодних повноважень від свого підзахисного стосовно подібних заяв, і я не подавала в ЗМІ жодних заяв", - йдеться в офіційній заяві М.Довгополої.
Як повідомлялося, відповідна заява, нібито підписана М.Довгополою, була поширена у вівторок. У ній повідомлялося про нібито плани П.Лазаренка на чолі партії "Громада" взяти участь у виборах.
Екс-прем’єр України П.Лазаренко звинувачується у відмиванні грошей, отриманих незаконним шляхом і переказаних на закордонні рахунки в 1994-1999 роках. У серпні 2006 року він був засуджений каліфорнійським судом до 9 років в'язниці за відмивання грошей та інші злочини. Він перебував під домашнім арештом в своїй квартирі в Сан-Франциско.
В червні поточного року термін утримання П.Лазаренка під вартою був скорочений на 7 місяців - до 11 січня 2012 року.
П.Лазаренко керував урядом України з червня 1996 по червень 1997 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас