Рахунки пенсійного фонду переведені в Ощадбанк у 11 регіонах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рахунки пенсійного фонду переведені в Ощадбанк у 11 регіонах

Фондовий ринок
126
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 12 вересня 2002 року № 1349 “Про заходи щодо підвищення ефективності управління фінансами пенсійного забезпечення” в грудні розпочався другий етап переведення установ Пенсійного фонду України на розрахунково-касове обслуговування в Ощадбанк.
Голова правління Державного ощадного банку України Анатолій Шаповалов розповів, що до установ банку на обслуговування переведено ще 156 територіальних органів фонду з Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Рівненської, Сумської та Тернопільської областей. Банк відкрив для них 817 спеціальних рахунків, на які надходять кошти Пенсійного фонду від страхового збору та інших надходжень. З метою забезпечення оперативного проходження пенсійних платежів встановлено 147 програмно-технічних комплексів “клієнт-банк”, які мають сертифіковані засоби захисту інформації.
Всього, за словами банкіра, на обслуговування до Ощадбанку станом на 6 грудня п.р. вже переведено 224 установи Пенсійного фонду України з Автономної Республіки Крим, 9 областей та м. Севастополя.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас