У Британії обідній стіл розігнали до 210 кілометрів на годину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Британії обідній стіл розігнали до 210 кілометрів на годину

328
Винахідник Перрі Уоткінс з британського графства Букінгхемшир побудував автомобіль у вигляді сервірованого столу. Під час випробувань незвичайний транспортний засіб, що отримав назву Fast Food, удалося розганяти до 130 миль на годину (майже 210 кілометрів на годину), повідомляє видання The Telegraph.
Під час тестування столу на колесах на треку в Ноттінгхемширі Уоткінс показав середню швидкість в 113,8 милі на годину (183 кілометри на годину). Тепер британець планує повторити заїзд для того, щоб його результати зафіксувала комісія книги рекордів Гіннеса.
Як повідомляє британське видання Metro, машина була побудована на шасі спорткара Reliant Scimitar і отримала чотирьохлітровий двигун від Land Rover Discovery, який Уоткінс оснастив системою подачі закису азоту.
Довкола столу, сервірованого срібним посудом, прикріплено шість стільців. На одному з них розміщений манекен, який нагадує пілота-випробувача програми Тора Gear Стіга. Місце для водія розташоване усередині столу так, що голова людини опиняється під срібним підносом з макетом запеченої курки.
Попередній рекорд швидкості серед транспортних засобів, виготовлених з меблів, належить іншому британцю - Мареку Туровськи. Він розігнав диван до 92 миль на годину (148 кілометрів на годину).
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас