Кандидатом на пост прем'єр-міністра Латвії став ведмідь — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кандидатом на пост прем'єр-міністра Латвії став ведмідь

58
Кандидатом на пост прем'єр-міністра Латвії від латвійської Останньої партії (ОП) буде поролоновий Ведмідь щастя. Прес-конференція, на якій двометровий обранець був представлений журналістам, пройшла у вівторок, повідомляє ресурс DELFI.
Як заявив лідер ОП Гінтс Кнокс, Ведмідь щастя - "широко відома культурна особа, яка дала освіту декільком поколінням латвійців". Передбачається, що в його відкритий рот виборці закидатимуть побажання, які він "візьме близько до серця".
На прес-конференції активісти Останньої партії також оголосили, що їх передвиборний бюджет "дорівнює нулю". За їхніми словами, вони навмисно не приймали пожертвування, аби показати, як багато можна зробити за рахунок ініціативи.
Ведмідь щастя - персонаж п'єси відомого латиського письменника Андрія Упітса. Вибори в Сейм Латвії пройдуть 2 жовтня 2010 року. Центрвиборчком республіки поки ніяк не прокоментував вибір ОП. Остання партія була заснована в червні 2010 року, щоб викривати популізм політичних сил, які перебувають при владі. Як девіз члени партії вибрали поширену відповідь на питання про політичні переваги - "Не знаю, не вирішив".
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас