Литвин відкрив сьому сесію ВРУ шостого скликання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Литвин відкрив сьому сесію ВРУ шостого скликання

Казна та Політика
630
Голова Верховної Ради України (ВРУ) Володимир Литвин відкрив сьому сесію парламенту шостого скликання, повідомляє кореспондент "РБК-Україна". У сесійній залі зареєстровано 399 депутатів. У залі парламенту присутні Президент України Віктор Янукович, прем'єр-міністр України Микола Азаров, члени Кабінету міністрів України.
7 вересня ВРУ заслухає інформацію Кабміну України про всенародне обговорення проекту Податкового кодексу. Як сказано в порядку денному ВРУ, доповідати з цього питання буде міністр фінансів України Федір Ярошенко.
Також ВРУ розгляне законопроект про внесення змін до статті 43 закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (щодо підприємств, які в своїй діяльності використовують ядерну енергію); проект закону про заборону ліквідації, перепрофілювання, відчуження та передачі, в оренду оздоровчих закладів для провадження діяльності, не пов'язаної з оздоровленням та відпочинком.
На порядку денному і проект закону про внесення змін до деяких законів України про придбання права на вчинення певних дій щодо здійснення господарської діяльності або видів господарської діяльності на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства; проект закону про внесення зміни до статті 32 закону України " Про фінансові послуги та державне регулювання регулювання ринків фінансових послуг "(щодо врегулювання питань обміну та збереження інформації в рамках міжнародного співробітництва у сфері регулювання ринків фінансових послуг).
Народні депутати розглядатимуть проект закону про внесення змін до Конституції України (щодо строків повноважень Верховної Ради АР Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів). Буде ухвалення попередньо схваленого 8 липня 2010 проекту в цілому.
Також депутати розглянуть законопроект про внесення змін до закону України "Про столицю України - місто-герой Київ".
Нагадаємо, що сьогодні перед відкриттям сесії ВРУ, депутати від Партії регіонів не давали фракції БЮТ заблокувати трибуну парламенту. У той же час заступник голови фракції БЮТ Сергій Соболєв повідомив, що опозиція також планує блокувати трибуну ВРУ.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас