В Андоррі футбольні фанати з Росії погубили урожай фермера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Андоррі футбольні фанати з Росії погубили урожай фермера

102
Андоррський фермер постраждав від уболівальників російської збірної з футболу, які дивилися гру з ділянки, землі біля стадіону, яка належить йому, повідомляє газета "Радянський спорт".
60-річний фермер, який повідомив лише своє ім'я - Пепе, розповів кореспонденту видання, що подивитись матч Росія-Андорра на ділянці землі, що належить йому, зібралися близько 150 російських уболівальників. На ділянці, розташованій біля стадіону, Пепе, за його словами, вирощував капусту, картоплю, яблука і груші.
Після закінчення матчу фермер виявив, що картопля витоптана на площі близько 80 квадратних метрів, втрачена третина урожаю яблук, крім того, уболівальники залишили купи сміття, в основному, тару з-під алкоголю.
За словами фермера, йому не шкода втрачених яблук, але "боляче пережити це варварство". Житель Андорри також висловив здивування тим фактом, що поліція нічого не зробила для захисту його власності. Чи буде фермер звертатися до суду у зв'язку з завданим йому збитком, поки не відомо.
Російська збірна 3 вересня провела в Андоррі перший матч відбірного турніру чемпіонату Європи 2012 року. Зустріч закінчилася з рахунком 2:0 на користь росіян.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас