Москаль дізнався, що після придбання "Кадилака" МВС витратило ще 300 тис. грн. на тюнінг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Москаль дізнався, що після придбання "Кадилака" МВС витратило ще 300 тис. грн. на тюнінг

7354
Депутат Верховної Ради від "Народної самооборони" Геннадій Москаль заявляє, що співробітники МВС витратили близько 300 тис. грн. на тюнінг автомобілів, повідомили в прес-службі "Народної самооборони".
Згідно з заявою Москаля, після придбання "Кадилака" "співробітниками МВС України неодноразово здійснювалися в мережах магазинів ТОВ "Квик-авто" закупівлі додаткових комплектуючих (тюнінг) ще на загальну суму близько 300 тис. грн."
Як повідомлялося, за інформацією Москаля, автомобіль Cadillac Escalade, який, за заявою МВС з'явився на балансі обласного УДАІ як доброчинний внесок приватної особи, був насправді куплений в ТОВ "Квик-авто" (відомішим під назвою "Круті тачки") УДАІ ГУ МВС України в Київській області.
За даними депутата, покупку автомобіля оформив співробітник УДАІ ГУ МВС України в Київській області Глушков Сергій Володимирович, про що свідчить видана довідка-рахунок.
"При цьому вказаний автомобіль продається за ціною 518 тис. грн., що нижче ціни закупівлі, яка свідчить про очевидний корупційний ланцюг між ТОВ "Квик-авто", митницею і УДАІ ГУ МВС України в Київській області, збудований з метою недоплати обов'язкових платежів і зборів у казну України", - підкреслює депутат.
За його словами, 26 червня 2010 року УДАІ ГУ МВС України в Київській області зареєстрував вказаний автомобіль в МРЕО Броварського району Київської області, заплативши з власного бюджету всі обов'язкові платежі на загальну суму 18,5 грн., і узяв його на баланс свого автогосподарства.
29 червня 2010 року на підставі розпорядження МВС України автомобіль був переданий на баланс автогосподарства МВС України, відзначає депутат.
Нагадаємо, 29 липня Геннадій Москаль заявив, що Управління ДАІ Головного управління МВС в Київській області купило автомобіль Cadillac Escalade 2010 р. випуску. Цей автомобіль був переданий в МВС для обслуговування міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова.
Пізніше в МВС заявили, що "Кадилак" з'явився на балансі обласного УДАІ як доброчинний внесок приватної особи.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас