У МЗС уточнили, що для поїздок до Гонконгу необхідна китайська віза — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У МЗС уточнили, що для поїздок до Гонконгу необхідна китайська віза

236
В Міністерстві закордонних справ уточнюють, що для поїздок в Спеціальний адміністративний район Сянган (Гонконг) КНР громадянам України необхідно отримати китайську візу. Про це заявив директор Департаменту інформаційної політики МЗС України Олег Волошин, коментуючи підписану 4 вересня угоду між Україною і Гонконгом про взаємне скасування віз.
В той же час представник МЗС уточнив, що українці можуть вільно відвідувати Гонконг і перебувати там впродовж двох тижнів, але в будь-якому разі отримавши для цього візу для в'їзду до Китаю.
Нагадаємо, 4 вересня в Гонконгу міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко і глава зовнішньополітичного відомства Гонконгу підписали Угоду між Кабінетом міністрів України і урядом Спеціального адміністративного району Сянган (Гонконг) КНР про взаємне скасування віз. Підписання документа відбулося в рамках офіційного візиту Президента Віктора Януковича до Гонконгу.
Відповідно до угоди, безвізовий режим між Україною і Гонконгом скасовується з 4 листопада.
Угода також не потребує ратифікації між парламентами.
В рамках цього візиту також було підписано Угоду між Державною митною службою України і Департаментом митних зборів і акцизів САР Сянган (Гонконг) про співпрацю і взаємну адміністративну допомогу в митних справах.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас